Glass i stora lass

Igår var vi på det nyöppnade Yoghurt Extreme som ligger bredvid campus. Alla som har vägen förbi Eugene borde ta en fika där. Man tar en skål som man sedan fyller med vilka glassorter man vill och hur mycket man vill. Sedan öser man på av vad man nu vill ha på glassen. Det finns allt möjligt att välja på; godis, kakor, kakdeg, strössel, frukt, bär och såser av alla de slag. Man väger sedan skålen och betalar efter vikten. Som ni hör är detta ett toppenställe. Fler pluggpauser här!




Glassmaskinerna.



En mycket god blandning.

Fredagskvällen har vi spenderat med middag på VRC:s (köpcentret) food court och sedan bio. Alla fem konstaterade att det är en mycket dålig food court. Kanske till och med den sämsta. Det är inte det att det inte finns något att välja på, för det finns det. Man får helt enkelt bara avgöra hur mycket fett och hur onyttig mat man kan tänka sig att äta. Vill man äta nyttigt får man låta bli att äta. Filmen vi såg var Adjustment Bureau med Matt Damon. Filmen var bra! Och det bästa var att det var Axel som valde film vilket betyder att det är min tur nästa gång. Så jobbar vi!

Kommentarer
Postat av: Christine

Åh, det är precis den filmen jag ville se! Såg trailen och tyckte den verkade jättebra. Kanske ska börja på gå bio med Aspis då ;P

2011-03-08 @ 06:58:20
URL: http://christineitampa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0