Födelsedagsfirande!

Den dag som vi var på vår lilla biltur till Forks var inte vilken dag som helst, det var nämligen Axels födelsedag! Ni vet ju redan hur själva dagen tillbringades. Vi var inte tillbaka i Eugene förrän runt 22 på kvällen men då blev det firande för världens bästa kille!
Egentligen skulle vi möta upp våra vänner på Taylor´s för att äta mat och dricka lite öl men eftersom vi kom hem senare än planerat styrde jag om planerna via sms i bilen. Så när vi kom fram var våra vänner istället hemma hos oss! Nicolle hade varit snäll och hjälpt mig att fixa en jättefin tårta och Robert hade köpt skumpa!
Så tårta och lite skumpa fick bli våran middag. Till efterrätt blev det öl. Vi begav oss sedan hem till vår vän Roy där en typisk amerikansk hemmafest var i full gång. Där blev det dom klassiska röda muggarna, keg stand och allt som hör till. Kvällen avslutades självklart med att någon fick för sig att polisen var på väg så huset fick utrymmas illa kvickt. Polisen kom aldrig men vi kände oss nöjda och gick hem. Det var en lyckad kväll och Johan var nöjd över att få gå på en äkta college fest och prova på keg stand. Staffan hoppade över festen och ägnade kvällen åt att blåsa upp en inte så liten luftmadrass för egen maskin. Alla sov vi väldigt gott den natten!


Tårtan var lika god som den ser ut!


Liten blir stor.




Skål!





Även Johan fyllde 26 år under tiden dom var här. Hans födelsedag var en av de två dagarna jag och Axel var tvugna att vara i skolan. Så dagen tillbringade Johan och Staffan med att ta en tur till vårt älskade Woodburn. Där fyndade de alltså medan vi pluggade. På kvällen firade vi istället med en middag på ett Steak House här i stan. Maten var mycket god!




I födelsedagspresent fick Johan den här fina University of Oregon tröjan.
Jag tror det är hans nya favorittröja!

Kommentarer
Postat av: Christine

Ni verkar ha haft det riktigt bra den senaste tiden och grattis igen i efterskott Axel :)

2011-04-21 @ 19:49:45
URL: http://christineitampa.blogspot.com
Postat av: Elisabeth Quiding

Tack för att ni tog hand om Johan och firade hans födelsedag, roligt att läsa om vad ni har gjort Johan har inte berättat så mycket själv.

2011-04-21 @ 20:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0