Första helgen i Eugene

Ja då har vi avklarat första hela helgen i Eugene men eftersom vi inte har börjat skolan än så var det inte så stor skillnad på helg och vardag.
I lördags var dagens höjdpunkt att University of Oregon skulle möta Portland i amerikansk fotboll. Och det är MYCKET uppmärksamat. Arenan som dom spelar på tar 60 000 personer och alla biljetterna var slut. Vi hann inte få några så nästa gång det är hemmamatch så ska vi vara ute i god tid! Så istället gick vi (hela svenskgänget) till en pub för att kolla. Helt ärligt måste jag säga att det är sådär roligt. Det tar så lång tid! Men UO vann i alla fall med 69-0 och det hurrar vi för!

På kvällen var det dags för "social butterfly". Detta var en aktivitet för internationella studenter där det utlovades dans, musik och snacks. Vi gick dit men insåg snart att det inte var något för oss. Vi välkomnades med att få "fina" pärlhalsband i olika färger och i lokalen var det pyntat som ett häftigit disco för lågstadiet. Väl där inne kunde man välja på att spela många olika spel, där många kändes igen från fritids men även häftigare varianter så som Wii fanns. Vi försåg oss av snackset, där höjdpunkten var chokladfontänen, och spelade ett spel. Sedan lämnade vi äldre stället för att dricka lite öl på en pub istället, mycket trevligt!

Idag har vi varit och hämtat varsin cykel. Vi får låna en cykel för hela året mot en deposition. De var inte de bästa cyklarna men de rullar och det var nästan gratis. Det gillar vi! Vi har även gjort ett besök på ett av shoppingcentrena och inhandlat lite nödvändigheter. Kvällen ska ägnas åt att välja kurser och planera kommande helg!




Johan, Robert och Emelie under matchen.




Axel och Henrik äter amerikanskt och kollar fotboll.

Kommentarer
Postat av: Helena

Haha social butterfly! Tänk om vi hade något sådant här! Hahaha :D Ikväll var det kissing contest på Erasmusbaren, sexigaste paret vann. Tyvärr kom jag och mina compañeras försent till denna tillställning..!

2010-09-22 @ 04:32:27
URL: http://helenaisalamanca.blogspot.com
Postat av: Helena

Haha "social butterfly"! Tänk om vi hade något sådant här! Hahaha :D Ikväll var det kissing contest på en av Erasmusklubbarna, sexigaste paret vann. Tyvärr kom jag och mina compañeras de piso försent till denna tillställning..! Vilken osis.

2010-09-22 @ 04:35:10
URL: http://helenaisalamanca.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0