Waldo Lake

I helgen var det äntligen dags för vår kajaktur. Allting började inte jättebra. Vi hade ju som jag skrev tidigare skrivit upp hela svenskgänget på denna tur. Eftersom vi hade lite bråttom och inte ville chansa så skrev Axel upp alla namn på listan. Han som anordnade turen tyckte det verkade misstänkt att alla hade likadan handstil så han hade placerat oss längre bak på listan. Man fick tydligen inte skriva upp fler än två var. Efter att vi haft en diskussion om detta som hettade till en aning så backade några ur som var före oss på listan så vi alla fick åka ändå. Vet inte om de backade ur för att de tyckte att vi argumenterade så väl för vår rätt och verkligen var förtjänta av att få åka eller för att de helt enkelt redan fått nog av svenskar och inte ville riskera att behöva åka på samma tur som några av oss. Ja ja.

Efter att först ha inhandlat en del nödvändigheter på Target under lördagsmorgonen begav vi oss iväg vid lunch. Vi som åkte var då de sex svenskarna, Harry - en australiensare som vi kände sedan tidigare, en tysk och fyra amerikaner som vi inte kände sen innan. Efter de omständigheter som varit kring denna kajaktur kunde vi ju på inget vis med att dra oss ur även om det var ganska lockande precis innan vi åkte. Det regnade nämligen och väderprognoser vi sett visade att det så skulle förbli. Men iväg kom vi, paddlade gjorde vi och upp kom tälten. På kvällen höll det tack och lov upp och vi hade det riktigt mysigt där kring elden.

På söndagen sken faktiskt solen under förmiddagen! Jag och Axel såg oss då omkring och försökte ta lite bilder med vår nya kamera. Det är ganska svårt att ta bra bilder med den än, vi har inte riktigt lärt oss hur man gör. Men vi har förstått att kameran har en mycket bra kapacitet till att ta bra bilder.

Waldo Lake som vi då paddlade i var en mycket vacker sjö. Jag har aldrig sett så blått vatten innan. När det är klart väder ska man kunna se botten så långt som 30 meter ner. I helgen kunde man inte se så djupt men en bra bit ner. Bra helg!



Sjön såg inte så lockande ut till en början



Grillning på kvällen



Vår campingplats













Kommentarer
Postat av: Emelie

Vilka fina bilder ni får med kameran! Får ta med mig ett USB någon dag så vi oxå kan få lite bilder!=)

2010-10-14 @ 07:25:09
Postat av: Madde W

Det ser ju ut som i Dalsland. Haha!

2010-10-14 @ 22:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0