Plugg



Att plugga inför ett quiz i microeconomi är verkligen inte med på listan över de roligast sakerna jag har gjort. Men det är i alla fall en anledning till att smaka på några av de godsaker som bjuds här i staterna!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej

Kul att läsa hur ni har det. Livet verkar ju inte allt för tungt därborta vill jag lova.

Nu åker Hans, Sigge och Alice snart till NY. Det ser de fram emot. Eftersom ni har båda San Fransisco och Florida inplanerade så förmodar jag att ni avstår NY på novemberlovet. Synd för du hade kunna möta din like i Alice avseende shopping... Ska till NK på lunchen och spana in, prova,dokumenterar med mobilkameran samt notera priset på sådan som jag vill att Hans köper åt mig. Förutom parfym så är jag ute efter Timberlandstövlar, Hilfinger tröjor och Certinaklocka. Allt kommer Hans givetis tycka är skitdyrt även i USA men om han vet vad det kostar här så kanske han har lite lättare att ta upp plånboken där.:-) Vi har jättefint höstväder, soligt och på gränsen till frost. I helgen ska vi inte göra något särskilt. Bjuder väl kusin Oskar på middag som vanligt på söndag kväll. Han bor ju i en lägenhet som några kompisar till oss har på sin tomt och pluggar på KTH i Kista. Tror att det går lite halvtrögt för honom att skaffa kompisar så vi brukar ses under helgen för lite umgänge och middag.

Alice ÄLSKAR sin nya skola. Massor med roliga kompisar och lärarna är toppen. För någon vecka sedan var de i skärgården en hel vecka och hade navigering,båtkörning, marinbiologi, biologi och svenska. De var schemalagda över 60 timmar på 5 dagar så hon var helt slut när de kom hem men de hade haft det väldigt väldigt kul och bra. Hans bok säljer som smör och de ligger på 8:e plats på försäljingslistan i Sverige och på 2:a plats i Danmark. Övriga länder har inte börjat sin försäljning än så det blir spännande att se (och det vore ju själva den om man inte kan få sig en Hilfingertröja..!)Ha det gott och vi hörs! Lotta

2010-10-15 @ 10:38:41
Postat av: Christine

Herregud vad ääär det det kladdiga?!? ;D

2010-10-18 @ 23:40:03
URL: http://christineitampa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0