Ny kamera

Jag och Axel har köpt en ny kamera! En Nikon D5000. Än så länge övar vi lite och lär oss att ta bra bilder och oj vad bra bilder vi kommer att få med denna. Objektivet är inte att leka med, och definitvt inte väskan till kameran.




Kommentarer
Postat av: Julia

Hej Emma! Vilken härlig blogg! Har hälsat på din kära familj idag och fick där tipset om att följa dig här! :) Den där kameran kommer du inte bli besviken på, Nikon är bäst! Och bilderna man kan ta med en sån är underbara! Gäller bara att lära sig alla inställningar (det tar tiiiid, haha, men tur det finns en auto-knapp som kan rädda en många gånger!!! :)



Stor kram /Julia

2010-10-03 @ 18:21:01
URL: http://ivegottodoitmyway.blogspot.com
Postat av: Helena

Avancerat! Har tagit med mig min fina kamera också, men blir ju aldrig av att använda den. Min lilla är lite lättare att lägga ner i väskan liksom...

Hur många timmar efter är ni förresten? Du är aldrig inne på skype!

2010-10-04 @ 12:46:46
URL: http://helenaisalamanca.blogspot.com
Postat av: Daniel - Swese

License to kill :)

2010-10-04 @ 17:39:52
URL: http://www.swese.se
Postat av: Emma

Julia: Mamma berättade att du varit där och hjälpt henne med lite av varje när det gällde datorn, haha. Det är tur att du kan hjälpa henne medan jag är borta :) Ja vi hoppas på att denna kameran blir bra. Än så länge måste jag säga att bilderna mest blir suddiga när jag fotar men jag får väl öva lite mer! Hoppas allt är bra med dig! Kramar!

2010-10-05 @ 06:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0